Shuffleboard op kantoor voor je medewerkers. Plezier gegarandeerd!
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Kantoor

Een shuffleboard op kantoor? Goed idee!

Een tafelvoetbaltafel, tafeltennistafel, schommel, glijbaan en flipperkasten. Alles kom je tegen op kantoren, allen met als doel om ontspanning te bieden aan medewerkers, collega’s en personeel. U wilt iets nieuws? U wilt uniek zijn? Bedenk dan eens dat een shuffleboard wel eens hét kan zijn. 

Een shuffleboard zorgt voor plezier bij uw medewerkers

U wilt dat uw medewerkers zo optimaal kunnen werken. Ontspanning is daarbij een sleutelwoord. Een shuffleboard is uitermate geschikt om op uw werkvloer te plaatsen. Niet alleen omdat het plezier oplevert, ook omdat het door iedere collega te spelen is. Één tegen één, twee tegen twee of misschien wel met 5 werknemers een potje “Crazy Eight”. Even snel tussendoor of in toernooivorm tijdens de vrijdagmiddag borrel. Een gedenkwaardig potje shuffleboard zorgt voor saamhorigheid en verbinding.

Helemaal in eigen stijl die past bij uw bedrijf

Of u een klassiek bedrijf heeft of een hippe startup, ieder shuffleboard is zo te maken dat deze helemaal bij uw bedrijf past. Niet alleen leuk om te spelen maar ook een echte eye-catcher op uw kantoor.

Uw eigen logo op het shuffleboard

Een shuffleboard die helemaal bij uw bedrijf past, dan mag een eigen logo op het shuffleboard natuurlijk niet ontbreken. Wij kunnen uw eigen logo verwerken in een op maat gemaakt shuffleboard.

Een paar voorbeelden.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460