Een shuffleboard in uw restaurant, cafe of bar. Uw klanten zullen blij zijn.
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Hotel (lobby)

Een shuffleboard in uw hotel (lobby) misstaat echt niet.

Wat doen mensen in uw hotel als ze even moeten wachten in de lobby? Ze drinken wat, kijken op hun telefoon, lezen een blaadje of maken een praatje. Voornamelijk wachten ze op anderen of op het moment dat ze kunnen inchecken of uitchecken. Een shuffleboard brengt een unieke ervaring om de tijd te ‘doden’. 

Vele hotels gingen u in Scandinavië voor

Als u denkt dat u het eerste hotel bent dat voor een shuffleboard kiest heeft u het mis. In landen als Zweden, Noorwegen en Denemarken zijn tientallen hotels die voor een shuffleboard gekozen hebben. Als pure service voor haar klanten. Deze kunnen veelal gratis gebruik maken van het shuffleboard en de pucks.

Kies voor een shuffleboard die bij uw inrichting past

Uw interieur is in uw hotel zeer nauwkeurig samengesteld en allemaal op elkaar afgestemd. Daar mag een shuffleboard dan ook geen uitzondering in zijn. Qua materiaal, afwerking en kleuren moet het shuffleboard helemaal op gaan in het bestaande interieur. Het moet één geheel zijn. Shuffleking kan uw shuffleboard geheel naar eigen smaak en afwerking creëren. Eventueel zelfs met een eigen logo in het blad verwerkt.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460