Shuffleboard huren, als gadget voor jouw beursstand, event of bedrijfsfeest
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Shuffleboard huren

Shuffleboard huren? Wij bezorgen in heel Nederland.

Shuffleboarden staat voor plezier. Heel veel plezier. Een positieve vibe. Lachen. Gezelligheid. Wij verhuren shuffleboards voor één of meerdere dagen en leveren in heel Nederland. Met het aanbieden van een shuffleboard-ervaring zorg je voor een unieke ervaring bij jouw gasten of klanten. Een onvergetelijke ervaring. 

Prijslijst aanvragen (ontvang binnen 1 minuut)

Wat kost het huren van een shuffleboard? 

De kosten voor het huren van een shuffleboard zijn opgebouwd uit een aantal variabelen.

1. Het aantal dagen dat je een shuffleboard wilt huren
De kosten zijn gestaffeld. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het per dag zal worden.

2. De locatie waar wij moeten afleveren
Shuffleking is gevestigd in Groningen stad. Moeten wij in Drenthe zijn, dan zijn de kosten logischerwijs lager dan wanneer wij naar Zeeland moeten rijden.

3. Personeelskosten
Wij bieden de optie om een gastdame (of heer) het gehele event bij het shuffleboard aanwezig te laten zijn. Zij (of hij) kan uw klanten, bezoekers of gasten de regels van het shuffleboarden uitleggen of spelvarianten laten spelen.

4. Branded shuffleboard
Wij bieden u de mogelijkheid om het shuffleboard te voorzien van uw eigen logo. Een roestvrijstalen plaat zal worden voorzien van uw aangeleverde logo en aan de zijkanten van het shuffleboard worden geplakt (magneet)

Hoe ziet het proces van aanvraag tot levering er uit?

Aanvraag van offerte
U vult dit formulier in waarmee u een offerte kan aanvragen.

Planning
Op basis van uw ingevoerde gegevens zullen wij de beschikbaarheid bekijken. Wij zullen per telefoon contact met u opnemen om uw wensen af te stemmen met onze mogelijkheden.

Offerte
Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden stellen wij een offerte op. Deze ontvangt u per email.

Akkoord & betaling
Indien u akkoord bent kunt u onze offerte digitaal ondertekenen, de huurovereenkomst accepteren en de betaling uitvoeren via IDEAL. Na betaling is de opdracht definitief.

Bezorging & installatie
Op de afgesproken datum, tijd & locatie zullen wij het shuffleboard bij u afleveren en installeren zodat deze 100% waterpas staat. Tijdens aflevering worden foto’s van het shuffleboard gemaakt.

Ophalen
Op de afgesproken datum & tijd zullen wij het shuffleboard op komen halen. Ook bij het ophalen worden foto’s van het shuffleboard gemaakt om eventuele schade op te kunnen nemen.

Hoe heeft u het ervaren?
Wij hebben als missie dat zo veel mogelijk mensen in Nederland shuffleboard kunnen gaan spelen. Wij zijn dan ook altijd benieuwd naar feedback en hoe u en uw gasten het shuffleboarden hebben ervaren. Mocht u beeldmateriaal hebben dan zijn wij ook daar heel benieuwd naar.

Hoe lang kan ik een shuffleboard huren?

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u een shuffleboard huren zolang als u wilt. Langere periodes worden verhoudingsgewijs goedkoper.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460