Een shuffleboard in uw sociëteit, uw leden zullen er blij mee zijn
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Sociëteit

Een sociëteit is de perfecte plek voor een shuffleboard!

Een biertje aan de bar, een bridge toernooi, gezellig kletsen of een biljart toernooi. Activiteiten die je veel in sociëteiten tegen komt. Ook komen leden elkaar tegen bij exposities, concerten, lezingen, excursies en andere culturele evenementen. De sociëteit als ontmoetingsplek. De perfecte plek voor een shuffleboard. 

Uw leden gaan een shuffleboard waarderen.

In Amerika is shuffleboard al jaren een begrip. Niet alleen onder een jongeren (café/pub) maar ook vooral onder een ouder publiek. De reden hiervan is simpel: het spel is voor iedereen makkelijk te spelen. Het instapniveau is laag en het spel is makkelijk te begrijpen omdat er regels uit andere spellen voortkomen. Een spel is 1 tegen 1 te spelen maar ook oneven aantallen bieden mogelijkheden voor een shuffleboard spel, bijvoorbeeld met Crazy Eight regels. Natuurlijk is een intern shuffleboard ook erg leuk om leden met elkaar te verbinden.

Gratis aanbieden of tegen betaling?

Normaal gesproken zijn veel activiteiten die in een sociëteit worden aangeboden kosteloos.Er gekozen worden om de pucks tegen betaling aan te bieden, een commerciële richtprijs is ongeveer 10 euro per half uur. Mogelijk zijn er zelfs leden die eigen pucks aanschaffen zoals ook met jeu de boules veel voorkomt.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460