Shuffleboard kopen, een garantie op veel plezier!
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Shuffleboard kopen

Shuffleboard kopen? Voor jouw restaurant, bar, kantoor, lobby, spelhal of verzorgingstehuis.

Wij maken handgemaakte shuffleboards. Vanuit Groningen, in Noord-Nederland. Onze jarenlange kennis en ervaring met hout- en metaalbewerking en enorme passie voor shuffleboarden zorgen voor kwalitatieve shuffleboards voor iedere doelgroep. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!  

Een shuffleboard die bij uw interieur past

Het interieur van uw huis, hotellobby, kantine of personeelsruimte is allemaal op elkaar afgestemd. Een shuffleboard kan hier naadloos in opgaan qua design, materiaal, kleuren en afwerking. Er zijn vele details die wij allemaal in uw shuffleboard kunnen verwerken. Geef gewoon uw wensen aan, wij doen de rest.

Uw eigen logo op een shuffleboard

Een shuffleboard die helemaal bij uw bedrijf past, dan mag een eigen logo op het shuffleboard natuurlijk niet ontbreken. Wij kunnen uw eigen logo verwerken in een op maat gemaakt shuffleboard. In het speelveld of in het onderstel. Beiden kan natuurlijk ook.

Een shuffleboard past op iedere plek

Misschien niet qua lengte, de afmeting van een origineel shuffleboard is bijna 7 meter lang, maar wel qua spel. Of het een bar is, een hotel-lobby, een personeelsruimte, restaurant, verzorgingstehuis of indoor spelhal, overal past een shuffleboard. Waarom? Omdat een shuffleboard door iedereen te bespelen is.

Voor klein tot oud en van dik tot dun

Het shuffleboard spel is leuk voor iedereen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen het spelen (en zijn vaak verdomd goed) maar ook ouderen (soms in een rolstoel) hebben veel plezier aan het spel. Beginnende spelers hebben veel plezier en gevorderden kunnen alternatieve spellen spelen om uitdaging te behouden. Kortom: het is leuk. Voor iedereen. Overal.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460