Wie is shuffleking? Dat zijn Jeroen & Joep uit Groningen.
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Over ons

Wie zijn wij? Rick, Joep, Bart en Jeroen.

Vier enthousiaste Groningers die het vooral heel leuk vinden om shuffleboard te spelen en shuffleboards te maken. Het is een fantastisch spel voor praktisch alle leeftijden en doelgroepen. Het zorgt voor veel plezier en een glimlach bij de spelers van het spel. Vele doelgroepen omarmen het spel die van origine uit Amerika is overgewaaid naar Zweden, Noorwegen en Denemarken. 

Jeroen:
“Ik speelde het spel begin 2019 in een sportsbar in Londen slechts een half uur en was direct verkocht. Ik kende het spel niet en bij navraag in Groningen was er niemand die het wél kende. Ik snapte er niks van. Joep is één van de 3 Lommerts-broers die sinds een aantal jaren furore maken met Tafelsmaak en meubels op maat maken. Na het uitleggen van het spel was het snel bepaald: we gaan samen een prototype maken en we zien wel waar het schip strandt. Dat schip vaart nog steeds.”

Shuffleking.net is in 2019 gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van een prototype shuffleboard. De ontwerpen, constructies en houtafwerking worden door Tafelsmaak.nl uitgevoerd.

[facebook_timeline_feed username=”115204509856128″ ]

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460