Een shuffleboard in uw restaurant, cafe of bar. Uw klanten zullen blij zijn.
Shuffleboard: een spel met elementen van jeu de boules, sjoelen, curling en bowlen.

Bar / Café

Een shuffleboard in uw restaurant, bar of café is commercieel te exploiteren.

Een dartboard, een potje klaverjassen, een pubquiz of een goed gesprek. Allemaal activiteiten die in uw restaurant, café of bar plaatsvinden. Veelal in een ontspannen sfeer met een drankje of hapje er bij. U ziet veel ontspannen en vrolijke mensen. Maar heeft u wel eens over een shuffleboard nagedacht? Een shuffleboard is nieuw, uniek en zorgt veel ultiem veel plezier. Uw gasten zullen het waarderen, zonder twijfel! 

Een shuffleboard voor uw klanten.

In Nederland is shuffleboard nog niet bekend bij het grote publiek, dit in tegenstelling tot Amerika en de Scandinavische landen waar in menig pub, café of restaurant een shuffleboard staat opgesteld. Soms gratis te gebruiken, soms tegen betaling. Maar een shuffleboard verbindt en zorgt voor plezier.

Gratis aanbieden of tegen betaling?

Mensen betalen voor entertainment of de mogelijkheid om plezier te kunnen hebben. U kunt er voor kiezen om het shuffleboard én de pucks gratis ter beschikking te stellen, zeer klantvriendelijk. U kunt er echter ook voor kiezen om de pucks achter de bar te houden en deze, voor bijvoorbeeld een (half) uur te verhuren. Prijzen in Londen gaan richting de 15 euro per half uur voor het gebruik van het shuffleboard en de pucks. Een kans dus om de aanschaf én het onderhoud terug te verdienen.

Chat openen
1
Kunnen we je misschien helpen?
We helpen je graag!
Hoi 👋 Wij zijn shuffleking en hebben als missie om heel Nederland aan het shuffleboarden te krijgen. Help je mee met onze missie?

Stel je vraag via WhatsApp en we reageren snel!

Je kan ons ook bellen op: 050-2110460